930 x122 grota rece

campulung

PERCHEZIȚII MASIVE ÎN ARGEȘ

UPDATE: Șase persoane au fost duse pentru audieri la sediul Poliției municipiului Câmpulung. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

De asemenea, polițiștii au ridicat, pentru continuarea anchetei, șase motofierăstraie și alte unelte susceptibile a fi fost folosite la infracțiuni, precum şi avize de proveniență și însoțire a materialului lemnos. Au fost indisponibilizaţi 10 mc de material lemnos, esențe rășinoase și foioase.

Prejudiciul estimat în cauză este de 28.000 de lei.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Percheziții masive în Argeș. La această oră, poliţiştii din Câmpulung Muscel și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș fac 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Desfășurate sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, perchezițiile au loc în comunele Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2015 – 2017, suspecții ar fi tăiat ilegal și ar fi furat aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos. Ulterior, cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din județele Argeș, Dâmbovița și Teleorman.

Mai multe persoane vor fi duse la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA