New Profesional Consult 930 x 122

accidente

PERICOL PE ȘOSELE! NEREGULI GRAVE

Pericol pe șosele! Nereguli grave.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În această săptămână, timp de două zile, împreună cu Registrul Auto Român (RAR), Direcția Rutieră a Poliției Române a organizat o acțiune în întreaga țară, inclusiv în județul Argeș, pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Au fost controlate aproape 1.000 de mașini, numărul amenzilor date depășind 6.500.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Printre altele, motivele amenzilor au fost următoarele: defecțiuni ale sistemului de frânare, defecțiuni ale mecanismului de direcţie, defecțiuni ale sistemului de rulare (anvelope), defecțiuni ale instalațiilor de iluminare/semnalizare și aplicarea pe parbriz, pe geamurile laterale sau pe lunetă de folii neomologate sau de tratamente chimice.

De asemenea, au fost date amenzi pentru neefectuarea în termen a inspecției tehnice periodice (ITP) și pentru folosirea luminilor de ceață în alte condiții decât pe timp de ceață.

Pentru defecţiuni tehnice grave ale mecanismului de direcţie sau ale sistemului de frânare au fost reţinute 16 permise de conducere.

Totodată, pentru alte defecţiuni, cu gravitate mai redusă, au fost retrase 613 certificate de înmatriculare.

În 16 cazuri, poliţiştii rutieri au dispus imobilizarea autovehiculelor, întrucât pericolul reprezentat de defecţiunile tehnice constatate era major, evitându-se în acest fel producerea iminentă a unor accidente. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3