930×122 CAPRA 5

arest

PITEȘTEAN ARESTAT. REȚINUT ÎN PLINĂ STRADĂ

Piteștean arestat. Reținut în plină stradă. Poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti l-au reținut pe strada Ana Ipătescu pe Cristi Constantin Șerboi, în vârstă de 20 de ani, din Piteşti, bănuit de furt calificat, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Conform sursei citate, tânărul este bănuit că luna trecută ar fi furat din incinta unei societăţi comerciale mai multe sticle cu băuturi şi un sistem audio, precum şi un telefon mobil din camera unei unităţi de cazare din Piteşti.

A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă. Judecătoria Piteşti a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.”, precizează Poliția. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90