New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul republicii

PITEȘTEAN, LA UN PAS DE MOARTE

Piteștean, la un pas de moarte. Un piteștean în vârstă de 79 de ani s-a înecat cu o bucată de carne. S-a întâmplat ieri, la orele prânzului, ne-a informat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit sursei citate, în urma unui apel telefonic la 112, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă s-a deplasat în jurul orei 14:30 la domiciliul bărbatului: o locuință din blocul 212 de pe bulevardul Republicii.

ISU Argeș informează că bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, în urma obstrucției căilor aeriene superioare cu bol alimentar (carne). Au fost făcute manevre de resuscitare, care au dat rezultat. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3