930×122 CAPRA 5

accident

PITEȘTEAN SPULBERAT DE TIR. ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

Piteștean spulberat de TIR. Accident mortal în Argeș. Un grav accident de circulație s-a produs azi noapte, în jurul orei 1:15, pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul de mers către Pitești, pe raza satului Cireșu al comunei argeșene Căteasca.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un piteștean în vârstă de 40 de ani, pieton, a fost lovit de un TIR. În urma impactului, piteșteanul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și a decedat. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă venit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

Bărbatul, șofer al unui autovehicul, rămăsese fără combustibil și făcea autostopul, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Poliția Rutieră va stabili exact circumstanțele în care a avut loc accidentul mortal. Pe numele șoferului TIR-ului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90