930 x122 grota rece

găști de cartier

PITEȘTENI REVOLTAȚI! GĂȘTILE DE CARTIER ÎȘI FAC DE CAP

Piteșteni revoltați! Găștile de cartier își fac de cap. Primăria Piteşti este „bombardată” cu reclamaţii cu privire la găştile de cartier care îşi fac de cap. Cetățenii solicită intervenţia echipajelor de Poliţie.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Oamenii sunt revoltați în special ca urmare a faptului că la băncile de la blocuri se adună tineri care „beau cafele, sucuri și alcool, mănâncă seminţe, scuipă și fumează.” „Gardul viu e WC public, se vorbeşte tare şi suburban!”, mai reclamă piteștenii.

„Când facem observaţii, ni se aduc injurii şi se invocă spaţiul public. Nimic nu-i mişcă pe aceşti cetăţeni – nici vorba bună, nici aspră, nici chiar Poliţia!”, susţin locatarii.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

S-a ajuns şi la un „război” în asociaţiile de proprietari: cetăţenii care au apartamentele pe partea cu băncile vor ca ele să fie demontate de urgenţă, dar cei din partea opusă nici nu vor să audă de aşa ceva. Poate doar amenzile pe care frecvent Poliţia Locală le dă în ultima vreme să îi mai potolească pe acești indivizi (amănunte și imagini, AICI)!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3