930×122 CAPRA 5

Pitesti

PITEȘTENI REVOLTAȚI ÎN RĂZBOIENI

UPDATE: În urma articolului nostru, Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești informează: „Pe data de 11.05.2017 Administrația Domeniului Public Pitești a luat măsuri pentru inscripționarea în interiorul locului de joacă „Interzis jocul cu mingea în incinta spațiilor de joacă”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Sesizarea dumneavoastră a fost comunicată Poliției Locale a municipiului Pitești, pentru a lua măsuri în vederea remedierii situației create.”

Piteșteni revoltați în Războieni. Mai mulți părinți de copii mici din cartierul piteștean Războieni sunt nemulțumiți. Ei ne reclamă gălăgia din zona locului de joacă de la blocul 5, de pe Aleea Constantin Moisil.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Locul de joacă este foarte aproape de bloc. Este foarte multă gălăgie! Am cerut de nenumărate ori afișarea unui program de liniște. Fără rezultat!

De asemenea, am solicitat și înălțarea gardului care împrejmuiește locul de joacă. Ori de câte ori se joacă fotbal, mingea ajunge în geamul apartamentului nostru. De un an de zile cer să se pună un afiș prin care fotbalul să fie interzis în această zonă. Tot degeaba!”, ne reclamă o mămică.

Venirea verii nu este tocmai un motiv de bucurie pentru aceiași părinți din zonă: „Când este vară, nu vă mai spun ce gălăgie fac unii și alții care vin aici să asculte manele și să bea!”

Piteștenii revoltați din Războieni spun că în mai multe rânduri au semnalat Primăriei nemulțumirile lor și că până acum municipalitatea nu a mișcat niciun deget. (Foto 1: descriptiv, cartierul Războieni) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90