930×122 CAPRA 5

alcool

PITEȘTENII, APEL CĂTRE POLIȚIE: ÎN FAȚA CASELOR DE PARIURI SE BEA PE RUPTE

Piteștenii, apel către Poliție: În fața caselor de pariuri se bea pe rupte.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Vară de vară, serile, ba chiar și nopțile devin un coșmar pentru piteșteni din cauza găștilor de cartier. Adolescenți, dar și adulți cu mari carențe de educație („cocalari” cu minte mică și gură mare) fac gălăgie și mizerie și, nu de puține ori, consumă alcool.

Consumatori de băuturi alcoolice vezi zilnic și în zona caselor de pariuri sportive, după cum atenționează unii cetățeni, care cer Poliției Locale să intervină și să dea amenzi (consumul de băuturi alcoolice este interzis pe domeniul public și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei).

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

„Să se facă astfel de acțiuni și în cartierul Războieni, în special în zona caselor de pariuri, acolo se bea și ziua, și noaptea”, ne scrie un cititor în urma știrii care prezenta recentele descinderi nocturne în cartiere ale „mascaților” de la Poliția Locală. „În Găvana și în Războieni se bea pe capete în parcuri și în fața caselor de pariuri”, scrie un alt piteștean.

Intervenția polițiștilor locali este solicitată și în gangul de la centrul comercial Fortuna, din vecinătatea pasajului pietonal subteran Magnolia. „Pe cei din Centru cine îi cumințește?”, întreabă o piteșteancă, referindu-se la indivizii zgomotoși care pierd vremea în zonă.

O altă problemă nocturnă pe care o au piteștenii sunt șoferii care circulă cu viteză. În cazul de față, apelul pentru restabilirea ordinii este către Biroul Rutier Pitești. „Pe strada Exercițiu este raliu în fiecare noapte!”, reclamă un cetățean al Piteștiului.

Pentru sesizări, Poliția Locală Pitești poate fi sunată la numărul de telefon 0348/911.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90