930 x122 grota rece

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE ARHIVAR, RECUNOSCUT ȘI ACREDITAT

Pitești: Curs de arhivar, recunoscut şi acreditat. În perioada următoare va avea deschiderea în Piteşti o nouă sesiune a cursului de arhivar: http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs acreditat, necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita încasarea unor amenzi, asigurând respectarea legislaţiei în materie, care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat în acest sens.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Atenţie! Numărul de locuri pentru această sesiune a cursului este limitat. Pentru a ocupa un loc, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult.

Cursul este susţinut de experţi ȋn domeniu. Calificarea de arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/este necesară şi obligatorie pe piaţa muncii, conform dispozițiilor articolului 31 din Legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996.

Competenţele dobândite la curs sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulări a activităţii în departamentele de arhivă.

Mai multe detalii despre cursul de arhivar pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/ sau  adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490, 0740.250.290

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

-Curs contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/

-Curs inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

-Curs inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

-Curs coordonator SSM http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm/

-Curs legător http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-legator-manual/

-Curs responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90