EcoMoto 930×122

profesional new consult

PITEȘTI: CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ MESERIE

Pitești: Cursul care te învață meserie. Înscrierile sunt deschise pentru următoarea sesiune a cursului de stivuitorist organizat în Piteşti de Profesional New Consult. Încă puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Organizat cu avizul ISCIR, cursul le este necesar şi util tuturor celor care doresc să se specializeze în această activitate, dar şi celor care vor să îşi prelungească autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Firma organizatoare oferă cel mai mic cost de pe piaţă, condiţii de studiu excelente, săli de curs moderne și suport de curs elaborat.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în materie, asigurându-se pregătirea teoretică, dar şi practică necesară formării profesionale pentru activitatea de stivuitorist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Participarea la acest curs http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist le este necesară şi utilă tuturor celor care lucrează pe stivuitoare, dar şi celor care doresc să înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregătire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de stivuitorist pot fi obţinute accesând linkul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate :

TELEFON – 0720.420.330, 0784.045.025, 0784.333.777

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU PITEȘTI – bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hipermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs operator maşini comandă numerică http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

-Curs tehnician electronist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

-Curs metrolog http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog

-Curs operator mase plastice http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice

-Curs stivuitorist reinstruire http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/stivuitorist-reinstruire.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3