New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: EXPERȚI ÎN ACHIZIȚII PUBLICE

Pitești: Experți în achiziții publice. În perioada următoare va avea loc în Piteşti deschiderea unei noi sesiuni a cursului de expert achiziţii publice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice. Este un curs oferit de Profesional New Consult, acreditat, diplomele fiind recunoscute de ministerele Muncii si Educaţiei.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul le este necesar şi util tuturor firmelor şi instituţiilor publice (primării, şcoli, spitale, alte unităţi publice) care achiziţioneazã sau comercializează bunuri şi servicii prin acest sistem.

Tematica abordată în cadrul cursului constă în prezentarea domeniului achiziţiilor publice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice: reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor și căi de atac împotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor ȋn instanţă și contravenţii şi sancţiuni.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Puteţi participa la cursul de Expert Achiziţii Publice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice, curs care va demara în perioada următoare și care este oferit la cel mai bun preț de pe piață, plata putându-se face și în rate.

Cursul asigură cunoştinţe teoretice şi practice, precum şi suport de curs în format electronic, care pot fi folosite cu succes pe parcursul activităţii în profesia de expert achiziţii publice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice.

Pentru detalii și înscrieri vă puteți adresa societății Profesional New Consult

Telefon: 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro

Adresă Pitești: bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hipermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

De asemenea, pentru perioada următoare Profesional New Consult anunţă deschiderea și a altor cursuri:

Curs Inspector Resurse Umane – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Coordonator Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator

Curs Responsabil de Mediu – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3