New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

PITEȘTI: GĂȘTILE DE CARTIER, „CĂLCATE” DE MASCAȚI

Pitești: Găștile de cartier, „călcate” de mascați. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 spre 25 iunie 2017, agenți ai Poliției Locale, inclusiv „mascați” de la Serviciul de Intervenție Rapidă al instituției, au descins în mai multe zone din Pitești.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Au fost vizate zona Bowling (acolo unde liniştea publică este perturbată prin ambalatul motoarelor sau drifturi), zona Romaria din cartierul Prundu, blocul Coremi, blocul G1 din Războieni, parcuri și alte locuri.

Poliția Locală informează că au fost legitimate mai bine de 120 de persoane și date 21 de amenzi, în valoare totală de peste 6.000 de lei. Dintre aceste amenzi, 7 au fost pentru consum de alcool, 3 pentru mizerie în urma consumului de semințe și 11 pentru tulburarea liniștii publice.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Potrivit instituției, Poliția Locală va organiza și pe viitor astfel de acțiuni.

„Facem apel către toți cetățenii orașului nostru să ne sesizeze la numărul de telefon 0248/210.230 (dispeceratul Poliției Locale) atunci când sunt probleme de genul celor mai sus amintite și în cel mai scurt timp un echipaj al Poliției Locale va fi prezent în zonă pentru a lua măsurile legale impuse de lege.”, transmite Poliția Locală Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3