930×122 CAPRA 5

funeralii

PITEȘTI: ORAȘ PARALIZAT, AMENZI PE ULTIMUL DRUM

Pitești: Oraș paralizat, amenzi pe ultimul drum. Poliția argeșeană anunță că a dat amenzi în cazul funeraliilor unui piteștean de etnie romă, funeralii care au blocat circulația rutieră în Pitești zilele trecute, pe 26 octombrie.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

“Referitor la funeraliile din data de 26 octombrie 2017, până la această dată Poliţia Municipiului Piteşti a aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002 şi Legii 61/1991, în valoare totală de 3.305 lei.

Totodată, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti continuă verificările pentru identificarea altor persoane care ar fi încălcat prevederile OUG 195/2002.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Pe 26 octombrie, timp de câteva ore, deplasarea cortegiului funerar, alcătuit dintr-o mulțime de oameni, mașini, caleașcă și cai, a paralizat circulația rutieră în Pitești, provocând nemulțumire în rândul șoferilor din trafic. Amănunte și imagini, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90