930×122 CAPRA 5

magazin

PITEȘTI: SPAIMĂ ÎN MAGAZIN. FEMEI SPERIATE DE MOARTE

Pitești: Spaimă în magazin. Femei speriate de moarte. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub acuzația de tâlhărie calificată.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit rezultatelor anchetei, citate de Biroul de Presă al Poliției Argeș, pe 22 octombrie anul acesta „protagonistul” dosarului ar fi amenințat o vânzătoare dintr-un magazin din Pitești și două cliente aflate la aceea oră în magazin.

Individul le-a tâlhărit de aproximativ 600 de lei, informează Biroul de Presă al Poliției județene. Femeile au trăit spaima vieții lor, dar, din fericire, nu au fost agresate fizic de individ.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe prezumtivul autor în persoana lui George Mogoși, în vârstă de 20 de ani, din comuna argeșeană Drăganu. Tânărul se află acum în arest preventiv. De asemenea, polițiștii au recuperat banii și i-au restituit părților vătămate.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90