EcoMoto 930×122

meteorologie

PLOUĂ ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE ȘI DE PAȘTE? CE SPUN METEOROLOGII

Plouă în noaptea de Înviere și de Paște? Ce spun meteorologii.

Citiți și: Lovitură dură! Ce se întâmplă cu minivacanța de 1 Mai și Paște

Astăzi, 6 aprilie 2018, va ploua, iar temperaturile vor înregistra o scădere față de zilele precedente, ajungând, însă, la valori normale pentru această perioadă a anului, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Mâine, 7 aprilie, vremea se va ameliora în ceea ce privește precipitațiile, ploi urmând să mai apară doar local. Temperaturile maxime vor fi comparabile cu cele de astăzi și se vor încadra între 11 și 20 de grade Celsius.

Citiți și: Vremea de Paște: temperaturi incredibile! ANM a publicat prognoza

În noaptea de Înviere va fi vreme frumoasă și nu se vor semnala ploi: “În noaptea de Înviere va fi frumos ca aspect, fără precipitaţii, cu temperaturi situate între 4 şi 9 grade.”, precizează pentru Mediafax Alina Şerban, meteorolog la ANM.

Duminică, 8 aprilie, în prima zi a Paștelui ortodox, vremea se va încălzi ușor și nu va ploua: “Duminică se încălzeşte uşor în regiunile intracarpatice, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, unde la amiază valorile termice vor trece de 20 de grade Celsius. În celelalte regiuni vor fi între 14 şi 20 de grade.

De asemenea, va fi vânt în partea de sud a teritoriului.”, potrivit sursei citate.

Cea mai frumoasă din toată această perioadă va fi a doua zi de Paște, luni, 9 aprilie 2018, conform Administrației Naționale de Meteorologie, citată de Mediafax. Maxima zilei va depăși 20 de grade Celsius, urmând să atingă chiar și 25 de grade în partea vestică a țării.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3