New Profesional Consult 930 x 122

isu

POMPIERII AU UN NOU PUNCT DE LUCRU ÎN ARGEȘ

Pompierii argeșeni au de astăzi un nou punct de lucru. Unitatea este situată în satul Șerbănești al comunei Rociu.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Punctul de lucru din Rociu este dotat cu o autospecială cu apă și spumă, cu tehnică și materiale de intervenție în situații de urgență. Aici lucrează un echipaj format din 5 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Bradu, care vor executa serviciu operativ 24/7.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, amenajarea punctului inaugurat azi scade semnificativ timpul de răspuns (de la 60, la 20 de minute). Zona de sud-est a județului este deservită de Detașamentul de Pompieri Bradu, care avea de parcurs o distanță de aproximativ 58 de kilometri până la limita de județ, ceea ce însemna un timp de răspuns de aproximativ 60 de minute.

În anul 2016, în comunele care vor fi deservite de acest punct de lucru (Rociu, Suseni, Negrași, Mozăceni, Slobozia și Ștefan cel Mare) au avut loc 74 de situații de urgență. De serviciile punctului de lucru vor beneficia cei peste 15.700 de locuitori din comunele amintite, dar și persoanele care vor tranzita DJ 659 Bradu – Rociu și DJ 503 Oarja – Ștefan cel Mare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3