930 x122 grota rece

accident

PRIMAR ARGEȘEAN, RĂNIT ÎN ACCIDENT

Primarul comunei argeșene Bălilești, Victor Cătălin Turturică (PSD), a fost rănit într-un accident de circulație care s-a produs astăzi, în jurul orei 11:10, în Mărăcineni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung, pe sensul de mers către Câmpulung.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit diagnosticului preliminar, primarul ar fi suferit o contuzie cervicală, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Accidentul ar fi avut loc din cauza unui șofer de 27 de ani din municipiul Câmpulung Muscel. Conducând o autoutilitară Mercedes, acesta nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers, lovind în partea din spate mașina din fața sa, o Dacia Duster la volanul căreia era primarul (în vârstă de 50 de ani).

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În urma impactului, mașina condusă de primar (mașina de serviciu) a fost proiectată în autoturismul din față, o Dacia Logan, condusă de un șofer de 40 de ani din comuna Davidești.

Amintim că acum zece zile, pe 5 iulie 2019, un alt primar PSD din județul Argeș a fost rănit într-un accident rutier produs tot pe DN 73, dar în Mihăești. Este vorba de primarul comunei Mioarele, Ioan Damian Poștoacă. Și acesta conducea tot o Dacia Duster, mașina Primăriei (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3