930X122 MAIA

mita

Prins in flagrant de ofiterii D.G.A., in timp ce incerca sa mituiasca un politist

Pitesti. 8 mai 2009. DNA Pitesti.
Actiunea de prindere in flagrant a fost organizata in baza denuntului formulat de catre ofiterul de politie.
Un argesean a fost prins in flagrant, astazi, de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Anticoruptie Pitesti, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges si cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, in timp ce incerca sa mituiasca un ofiter de politie din cadrul IPJ Arges – Serviciul de Investigare a Fraudelor.
Actiunea de prindere in flagrant a fost organizata in baza denuntului formulat de catre ofiterul de politie la D.G.A.- Pitesti.
In fapt, ca urmare a unei actiuni desfasurate in data de 07.05.2009 pe linia combaterii comercializarii de produse contrafacute pe raza mun. Pitesti, jud. Arges, politistii l-au depistat pe cetateanul I.R. in timp ce comercializa produse textile contrafacute, motiv pentru care i-au intocmit dosar penal pentru incalcarea legislatiei specifice protejarii marcilor inregistrate. Totodata, produsele contrafacute au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
La data de 08.05.2009, I.R. s-a prezentat la sediul Politiei Mun. Pitesti ocazie cu care i-a oferit ofiterului de politie, care avea in lucru dosar sau, suma de 200 euro pentru ca acesta sa-i usureze situatia juridica in dosar.
In aceste conditii, politistul a informat imediat conducerea IPJ Arges, care a sesizat Directia Generala Anticoruptie, ulterior fiind organizat flagrantul.
.Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a lui I.R., procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges dispunand inceperea urmaririi penale fata de acesta pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.
Cami Iliescu

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3