930 x122 grota rece

fidelitate

PROFESOR CELEBRU DIN PITEȘTI, MARE EVENIMENT

Profesor celebru din Pitești, mare eveniment. Primăria Piteşti a decernat astăzi 60 de diplome de fidelitate pentru tot atâtea cupluri care au aniversat 50 și, respectiv, 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Fiecare cuplu a primit din partea municipalității câte o diplomă, flori şi 600 de lei.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Printre cuplurile premiate azi la Primărie pentru 50 de ani de căsnicie s-au numărat şi soţii Maria şi Nicolae Vizuroiu, ambii foşti profesori cunoscuţi de matematică. În special Nicolae Vizuroiu (care în această lună va împlini 72 de ani) este un profesor celebru și foarte apreciat, care a ocupat și funcția de inspector şcolar general adjunct al judeţului Argeş.

De-a lungul timpului, numeroși tineri au obținut rezultate deosebite la matematică (la examene, olimpiade, concursuri) datorită cunoștințelor pe care le-au acumulat de la profesorul Vizuroiu.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„Avem două fete şi patru nepoţi, de care ne bucurăm. O fată ne-a călcat pe urme, este profesoară la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” (n.r. – Nicoleta Voica), iar o alta lucrează ca inginer TCM.”, ne-a declarat Maria Vizuroiu.

Secretele unei căsnicii perfecte? „Înţelegere, mici compromisuri şi, desigur, iubire.”, ne-au mărturisit soții Vizuroiu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90