SMART KIDS 930X122

politia

PRUNDU: AMENINȚAT CU BRICEAGUL

Prundu: Amenințat cu briceagul. Un individ în vârstă de 20 de ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Poliţiştii au stabilit că pe 2 iulie 2017 tânărul (Ion Marcel Nistor, din comuna argeșeană Bârla), în timp ce se afla într-un parc din cartierul piteștean Prundu, și-ar fi deposedat un prieten (tot de 20 de ani, din comuna Tufeni, din județul Olt) de un telefon mobil. Pentru a păstra telefonul, și-ar fi ameninţat prietenul cu un briceag.

Astăzi poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au făcut două percheziţii domiciliare în comuna Bradu, la locuinţele suspectului.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

În urma percheziţiilor, telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitului, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. Totodată, conform sursei citate, au fost găsite şi ridicate pentru continuarea anchetei două pistoale neletale, patru săbii şi un box.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri cu caracter preventiv. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3