EcoMoto 930×122

alexandru odobescu

REVEDERE DUPĂ 30 DE ANI LA “ALEXANDRU ODOBESCU”

Revedere după 30 de ani la “Alexandru Odobescu”. Se împlinesc 30 de ani de când promoția 1987 a absolvit Liceul de Matematică-Fizică nr. 1 “Alexandru Odobescu” din Pitești.

Citiți și: Argeș. La școală, ca la bar! Elevi prinși fumând într-o unitate de învățământ

Astăzi, la liceul devenit între timp colegiu național, toate clasele a XII-a din urmă cu 30 de ani au avut reprezentanți la emoționanta revedere.

Printre cei care au răspuns prezent la strigarea catalogului s-au numărat și Manuel Rotaru și Aurelian Roman, colegi de liceu atunci, colegi de serviciu acum. Cei doi sunt directori la Publitrans, societatea de transport local a municipalității Pitești.

Citiți și: A absolvit un cunoscut colegiu din Pitești și acum face senzație în Franța!

Nu au lipsit alpinistul Marius Gane și scriitorul Cezar-Paul Bădescu.

Dintre remarcabilii profesori din acea perioadă au participat la revederea de azi Ștefan Oprea, Camen Gheorghe, Ana Turcanu, Gabriela Dumitrescu, Viorel Malinowski, Ionel Florea și Corneliu Andrei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3