"REVOLUȚIE" ÎN EDUCAȚIE. CE SE PREGĂTEȘTE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat

„REVOLUȚIE” ÎN EDUCAȚIE. CE SE PREGĂTEȘTE

„Revoluție” în Educație. Și în Educație, după Finanțe Publice, guvernarea PSD vrea să facă „revoluție”. Ministerul Educației ar putea introduce, în premieră, o a treia sesiune a Bacalaureatului. Informația o furnizează ministrul Liviu Pop, într-un interviu pentru Agerpres. Pop precizează că a treia sesiune ar urma să fie organizată în luna decembrie sau februarie.

Citiți și: DEZASTRU LA BAC-UL DE TOAMNĂ ÎN ARGEŞ

“Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de Bacalaureat, iar eu cred că este necesară.

Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm. Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de Bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și, totuși, prezența a fost foarte, foarte mică.

Citiți și: ARGEȘ: DAȚI AFARĂ DE LA BAC!

Din punctul meu de vedere, cred că un examen de Bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie, fiind vacanță de iarnă.”, declară ministrul Educației.

Măsura (argumentată de minister ca formă de încurajare a creșterii numărului de potențiali studenți, în scădere în ultima vreme) ar putea fi introdusă anul viitor (dacă decembrie va fi luna pentru care s-ar opta) sau în 2019 (în cazul în care luna aleasă ar fi februarie). (Foto: Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești)

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066