EcoMoto 930×122

cnair

RISC MAXIM! TRANSFĂGĂRĂȘANUL AR PUTEA FI ÎNCHIS!

Risc maxim! Transfăgărășanul ar putea fi închis!

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Pe Trănsfăgărăşan (DN7C) la km 126+250 s-a constatat astăzi desprinderea de pe versant a unui bloc de stâncă de aproximativ 1.000 de tone. Anunțul l-a făcut cu doar câteva minute în urmă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Stânca s-a oprit la marginea părţii carosabile şi nu a afectat căile de rulare, potrivit sursei citate.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

CNAIR susține că în partea superioară a acestui bloc de stâncă se află încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic.

„Reprezentanţii CNAIR S.A. au iniţiat demersurile necesare în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi au introdus semnalizarea provizorie de restricţionare şi monitorizarea continuă a zonei cu pericol.

Precizăm că în eventualitatea creşterii gradului de risc, CNAIR S.A. va propune închiderea circulaţiei rutiere, prioritară fiind protejarea vieţii şi integrităţii corporale ale celor care tranzitează zona în aceste zile.”, avertizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Amintim că Transfăgărășanul a fost redeschis complet pe 16 iunie 2017, cu două săptămâni mai devreme fața de data de 1 iulie prevăzută în Regulamentul de funcționare al drumului. Amănunte, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90