NOR CURIER 930X122

epique

SCANDAL ÎN CLUBUL EPIQUE. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DOSARUL

Scandal în clubul Epique. Ce s-a întâmplat cu dosarul. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările în dosarul penal întocmit pe numele a patru piteșteni sub acuzațiile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, bărbaţii sunt bănuiţi că în luna octombrie a anului 2016 ar fi provocat scandal în incinta unui club (Epique, din Pitești), ar fi agresat fizic mai multe persoane aflate în club şi ar fi produs distrugeri. Amănunte despre acest caz, AICI.

Biroul de Presă al Poliției argeșene a anunțat astăzi că dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • cosmin daniel spune:

    E si normal , daca au gresit sa si plateasca ! sa plateasca toate pagubele pe care le-au facut , daune morale si totul + puscarie , asa ceva nu se mai iarta in romania , nu mai suntem in jungla sa traim cu scandalurile astea !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90