New Profesional Consult 930 x 122

alexandru preda

SCANDALOS! UN POLIȚIST LOCAL S-A RĂSTIT LA UN ȘOFER BOLNAV

Astăzi este o zi neagră pentru Poliția Locală Pitești, rușinoasă de-a dreptul. Nu doar ca urmare a faptului că un polițist local de la Serviciul Rutier, Mihai Ciripan, a lovit o mașină în timp ce își conducea băut autoturismul. Un alt polițist de la același Serviciu a fost tot azi protagonistul unei scene revoltătoare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Polițistul, Alexandru Preda, a avut o atitudine scandaloasă față de un șofer.

Ce s-a întâmplat? În jurul orei 10:30, în zona străzilor Smeurei și Dumbravei, conducătorul auto, un piteștean în vârstă, a fost, pe bună dreptate, oprit în trafic și sancționat pentru că a intrat cu mașina (un autoturism Suzuki) pe interzis.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Șoferul și-a recunoscut vina și nu a comentat sancțiunea primită. Cu toate acestea, inexplicabil și impardonabil pentru un om al legii în uniformă, polițistul local Alexandru Preda s-a răstit și a gesticulat, cu obrăznicie, la șofer. Asta în ciuda faptului că șoferul i-a spus că este bolnav de inimă și că atitudinea lui îi poate provoca probleme de sănătate.

Și colegul polițist din echipaj care îl însoțea i-a atras atenția lui Alexandru Preda asupra comportamentului său inacceptabil. Degeaba. „Așa sunt eu!”, i-a replicat polițistul local recalcitrant.

Așteptăm pe adresa redacției un punct de vedere oficial din partea Poliției Locale Pitești în legătură cu acest incident jenant, care pătează imaginea instituției condusă de Valerică Nicolae.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3