SMART KIDS 930X122

finante publice

SCHIMBARE LA FISC

Schimbare la Fisc. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță că au fost schimbate modelul, conţinutul şi instrucţiunile de completare ale formularului 208 „Declaraţie informativă privind impozitul pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal”.

Citiți și: Notarii au noi tarife!

Potrivit sursei citate, au fost făcute următoarele modificări:

-eliminarea informaţiei referitoare la perioada de deţinere a proprietăţii imobiliare, întrucât începând cu tranzacţiile încheiate cu luna februarie 2017 modul de determinare a impozitului pe venitul din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal nu se mai face în funcţie de perioada de deţinere a imobilului;

Citiți și: ADMINISTRAȚIA FINANȚELOR ARGEȘ ARE UN NOU ȘEF

-introducerea informaţiei referitoare la venitul impozabil la nivelul tranzacţiei şi pe beneficiari de venit;

-introducerea informaţiei privind cota deţinută de beneficiarii de venit din proprietatea imobiliară transferată.

Formularul 208 se completează şi se depune de către notarii publici care au obligaţia calculării, încasării şi plăţii impozitului pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal.

Declaraţia cuprinde informaţii cu privire la tranzacţiile prin care s-au făcut transferuri ale dreptului de proprietate şi ale dezmembrămintelor acestuia asupra construcţiilor de orice fel şi a terenurilor aferente acestora sau a terenurilor de orice fel fără construcţii supuse impozitului pe venit.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3