Donaris 930 x 122

colegiul i c brătianu

SCHIMBARE PE STRADA ARMAND CĂLINESCU

Schimbare pe strada Armand Călinescu. Semaforul cu buton montat pe strada Armand Călinescu la trecerea de pietoni din dreptul intrării la Colegiul “I.C. Brătianu” a fost pus în funcțiune.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Astăzi funcționează în regim intermitent, urmând ca de mâine, 1 noiembrie 2017, la ora 7, să intre in regim normal de funcționare.

Anunțul îl face viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se schimbă semafoarele!

De-a lungul timpului, publicaţia noastră a atras atenţia în repetate rânduri asupra pericolului de accidente la care erau expuşi elevii de la „Brătianu”, dar şi de la „Zinca Golescu” la trecerile de pietoni din faţa celor două colegii, în special la orele de vârf din punct de vedere al traficului rutier. Amănunte şi imagini, AICI şi AICI.

Un astfel de semafor cu buton a fost pus în funcțiune și pe strada Egalității în dreptul Colegiului „Zinca Golescu”. Deocamdată, însă, nu puțini pietoni nu respectă noile reglementări rutiere din zonă (amănunte și imagini, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3