NOR CURIER 930X122

bulevardul dacia

SE AMENAJEAZĂ UN NOU SENS GIRATORIU

Se amenajează un nou sens giratoriu. Săptămâna trecută au început lucrările de amenajare a unui nou sens giratoriu, în intersecția dintre bulevardul Dacia (DN 73D Ciumești – Mioveni – Suslănești) și strada Colibași (DJ 741 Pitești – Mioveni), la km 2+685 al DN 73D și km 9+497 al DJ 741.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Din cauza incidentelor de circulație tot mai numeroase, a traficului rutier în continuă creștere și în urma solicitărilor venite atât din partea șoferilor, cât și a cetățenilor din zonă, Consiliul Local Mioveni a aprobat anul trecut proiectul pentru amenajarea acestui sens giratoriu.

Potrivit autorităților, viitorul nou sens giratoriu va reduce blocajele prin fluidizarea și eficientizarea traficului. Alte efecte pozitive vor fi reducerea vitezei înainte de intrarea în sens și a numărul mare de accidente din zonă.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90