Donaris 930 x 122

arcadia invest

SE DECIDE SOARTA BLOCULUI-FANTOMĂ DE PE DEPOZITELOR

Lichidatorul judiciar va organiza o nouă licitație pentru vânzarea blocului-fantomă de pe strada Depozitelor din Pitești, după ce la prima procedură, de pe 4 octombrie 2019, nu s-a prezentat niciun ofertant interesat să cumpere.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Noua licitaţie va avea loc pe 25 octombrie 2019, de la ora 14, la sediul de pe bulevardul Eroilor din Piteşti al lichidatorului. La licitație pot participa persoane fizice şi juridice care până pe data de 24 octombrie 2019 constituie și prezintă o garanţie de 10% din preţul de pornire, exclusiv TVA.

Suma cerută a coborât de la 4.814.970 de euro la 4.333.473 de euro, fără TVA.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Construit în urmă cu câțiva ani în imediata vecinătate a căii ferate din zonă, în apropiere de Podul Viilor, blocul nu a fost dat niciodată în folosință. Firma care îl deținea în proprietate, Arcadia Invest SRL, a ajuns să aibă mari probleme financiare și a intrat în faliment, iar blocul a devenit subiect de executare silită în contul datoriilor înregistrate de societate.

Blocul are 12 etaje și 78 de unităţi locative (apartamente) și spaţii neamenajate la parter.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3