930×122 CAPRA 5

parcare

SE EXTINDE PARCAREA PENTRU „ȘMECHERI”

Se extinde parcarea pentru „șmecheri”. Scena pentru spectacole din Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteștiului, scenă care aparține municipalității, va fi în curând desființată. Informația o furnizează primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Primăria motivează că scena nu mai prezintă siguranță și că reparațiile profesionale sau o scenă nouă ar costa prea mult.

Măsura va duce la extinderea parcării pentru „șmecheri”. Angajații din Palatul Administrativ (de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș) vor avea astfel mai mult loc la dispoziție pentru a-și parca, gratuit, autoturismele în buricul târgului, într-un perimetru care ar fi trebuit să fie exclusiv pietonal. Despre sfidarea din Piață puteți (re)citi AICI.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Pentru spectacolele ocazionale care vor fi organizate în Piaţa „Milea” Primăria va închiria, de fiecare dată, o scenă.

Vechea scenă ar urma să fie mutată în parcul Lunca Argeșului și recondiționată, mai ieftin, de către serviciul de specialitate al municipalității.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3