Donaris 930 x 122

Arges

SE GOLESC ORAŞELE! TRAFIC INFERNAL

Se golesc oraşele! Trafic infernal. A început mini-vacanţa de Paşte, iar asta se vede cel mai bine pe drumuri. Românii părăsesc oraşele şi, „îmbarcaţi” în maşini, se îndreaptă către destinaţiile unde vor petrece sărbătorile pascale.

Citiți și: A nins în Argeș!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Argeș circulaţia auto se desfășoară îngreunat, în coloană, la ieșirea de pe autostrada A1 în DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea.

Potrivit sursei citate, coloana de autovehicule, în mișcare, era de aproximativ 3 kilometri.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

De asemenea, aglomerație s-a format și pe DN 65B, arteră care face legătura între autostrada A1 și DN 65 Pitești – Slatina, pe sensul către Slatina.

Precizăm că dispeceratul Poliţiei Argeș a comunicat că valorile de trafic sunt mari pe toate drumurile naționale din județ.

„Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanța față de vehiculele dinainte, să respecte regulile de circulație și să adapteze în permanență viteza la condițiile de drum.”, transmite Centrul Infotrafic. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90