930×122 CAPRA 5

ecaterina andronescu

SE REDESCHID ȘCOLILE. SE VA FACE UN TRIAJ DE SĂNĂTATE „FOARTE SEVER”

Se redeschid școlile. Se va face un triaj de sănătate „foarte sever”. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, anunță că toate unitățile din învățământul preuniversitar își vor relua mâine, 28 ianuarie 2018, cursurile după programul obișnuit.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Andronescu precizează că, având în vedere că ne aflăm în pragul unei epidemii de gripă, în școli se vor face triaje severe de sănătate.

„Îi invit mâine pe toţi la şcoală! În fiecare şcoală se face un triaj de sănătate foarte sever. Ca urmare, cei care sunt în situaţia de a nu fi sănătoşi sunt trimişi la medic, iar cei care au starea de sănătate normală rămân la şcoală şi îşi văd de lecţii, aşa cum stabileşte programul pentru fiecare clasă în parte.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

Din informaţiile pe care eu le am, în zilele care au precedat ziua de joi – ziua de joi a fost liberă, a fost 24 ianuarie, și vineri am prelungit această minivacanţă, ca să zic aşa – din informaţiile pe care le am şi care au ajuns la minister, în fiecare şcoală se face acest triaj. Este chiar sever, aş îndrăzni să spun”, a declarat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, la Realitatea TV.

Amintim că vineri, 25 ianuarie 2019, școlile au fost închise din cauza gripei, în urma unui ordin semnat în acest sens de ministrul Educației (AICI, subiectul pe larg). Punctual, acolo unde situația o va cere, cursurile pot fi suspendate din nou (amănunte, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90