930 x122 grota rece

bazin

SE REDESCHIDE BAZINUL!

Bazinul acoperit de înot din orașul Mioveni se va redeschide mâine, 1 septembrie 2017.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Închis la începutul lunii august, Bazinul s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații și igienizare. Lucrările au presupus operațiuni de curățare a filtrelor de apă și de aer și igienizare generală, atât în zona de înot, cât și în spațiile de la vestiare și la dușuri.

TARIFELE POT FI CONSULTATE MAI JOS (CLICK PE IMAGINE PENTRU MĂRIRE!): 

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Bazinul, dat în folosință în 2013, a deservit în primă fază populația din Mioveni, însă a atras repede și alți practicanţi de înot din zonă care erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti.

Acesta dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine pentru schimbat, duşuri și toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare.

Construit în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului, bazinul are formă dreptunghiulară, cu lăţimea de 19,5 metri şi lungimea de 42 de metri și cu o suprafaţă construită de 840 de mp și desfăşurată de 1.650 de mp.

Clădirea are parter şi etaj, este acoperită în boltă cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 metri. Adâncimea piscinei variază între 1,20 şi 1,80 de metri în zona de block starturi.

La parter au fost amenajate grupuri sanitare, duşuri, vestiare pentru fete, băieţi şi instructori, spaţii de depozitare, staţie de filtrare, tratare şi pompare a apei şi un atelier pentru mecanici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA