NOR CURIER 930X122

averse

SE SCHIMBĂ VREMEA. AVERTIZARE DE ULTIMĂ ORĂ

Se schimbă vremea. Avertizare de ultimă oră. Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Interval de valabilitate: 23 mai, ora 12 – 24 mai 2019, ora 22. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate. 

În intervalul de timp menționat vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în după-amiaza zilei de joi (23 mai) în vestul, centrul și nordul țării, iar pe parcursul zilei de vineri (24 mai) în regiunile estice, sud-estice, nordice și centrale.

Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala și în după-amiaza zilei de sâmbătă (25 mai), cu precădere în zona Carpaților Orientali și în regiunile limitrofe, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90