New Profesional Consult 930 x 122

polei

SE STRICĂ VREMEA!

Se strică vremea! Precipitații moderate cantitativ, strat nou consistent de zăpadă în zona de munte și depuneri de polei – anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM) printr-o informare emisă astăzi.

Citiți și: Circulați cu atenție! Zăpadă pe multe drumuri importante

Potrivit sursei citate, informarea este valabilă de azi, 18 februarie 2017, de la ora 23, până luni, 20 februarie, la ora 10.

Administrația Națională de Meteorologie informează că în intervalul menționat vor fi precipitații în jumătatea de sud a țării și local în centru și nord-est. În sud-vest cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp, iar izolat, mai ales la munte, 25 – 30 l/mp.

Citiți și: Primar prins băut la volan. A mâncat zăpadă ca să îi scadă alcoolemia

În nordul și vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munții Banatului și local în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.

În zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, din sudul și centrul Moldovei vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei, atenționează ANM.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90