Donaris 930 x 122

ploi

SE STRICĂ VREMEA!

Se strică vremea! O informare de precipitații moderate cantitativ și de intensificări ale vântului a fost emisă astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Informarea este valabilă începând de azi, 24 februarie 2017, de la ora 20, și până mâine, 25 februarie, la ora 20.

Potrivit meteorologilor, în intervalul de timp menționat vremea se va răci și vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-vestice și sudice, precum și la munte se vor cumula cantități de până la 15 – 20 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, în Transilvania și Moldova se vor semnala precipitații mixte, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Local și temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 50 – 60 km/h, iar în zona montană înaltă va spulbera zăpada, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90