930 x122 grota rece

cod galben

SE STRICĂ VREMEA! COD GALBEN ÎN ARGEȘ

Se strică vremea! Cod galben în Argeș. Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare și, respectiv, o atenționare cod galben care vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 18 – 19 iunie, ora 10. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

În intervalul de timp menţionat, în cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile vestice, vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Interval de valabilitate: 17 iunie, ora 10 – 19 iunie, ora 3. Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ.

În toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA