EcoMoto 930×122

meteorologie

SE STRICĂ VREMEA! METEOROLOGII AU FĂCUT ACUM ANUNȚUL

Se strică vremea! Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puține minute în urmă o informare prin care anunță instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Informarea este valabilă începând de astăzi, 19 septembrie 2017, de la ora 17, și până joi, 21 septembrie, la ora 23.

Potrivit sursei citate, la munte, în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia și Banat în seara zilei de marți (19 septembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (19/20 septembrie) vor exista perioade în care vremea va fi instabilă. Se vor semnala averse, descărcări electrice și pe arii restrânse grindină.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Începând de miercuri după-amiază (20 septembrie), fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 20 l/mp și izolat 40 l/mp.

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, care vor lua și aspect de vijelie, cu viteze la rafală care vor depăși 50…60 km pe oră.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3