New Profesional Consult 930 x 122

caracal

ȘEFUL STS A DEMISIONAT

Șeful STS a demisionat. În urmă cu puțin timp, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca, și-a anunțat demisia din funcție.

Citiți și: Pitești. Mare surpriză, mâine, în Piața Primăriei

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: ARGEȘEAN REȚINUT ȘI APOI ELIBERAT ÎN DOSARUL TRAFICULUI DE FETE DIN CARACAL

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, scrie generalul-locotenent Ionel-Sorinel Vasilca într-un comunicat de presă, neasumându-și nicio responsabilitate față de maniera în care STS a acționat în cazul din Caracal.

Precizăm că directorul STS are rang de secretar de stat și este numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), la propunerea președintelui acestuia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90