930×122 CAPRA 5

șeminee valdo dec

ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Șeminee Valdo Dec comercializează coșuri de fum TONA, fabricate în Germania, cu o garanție de 30 de ani.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Cu experiență de la 1891, firma germană TONA este unul dintre cei mai importanți producători de coșuri de fum ceramice din Europa, cu o gamă foarte variată de sisteme de coșuri, care acoperă orice fel de nișă din sistemele de evacuare.

Sistemele de coșuri de fum TONA aduc confortul în locuințe prin evacuarea în siguranță a gazelor arse provenite de la sursele de căldură.

Citiți și: (GALERIE FOTO) DIVERSITATE LA ȘEMINEE VALDO DEC

Este un sistem triplustrat, format din ceramică la interior, izolație din vată minerală bazaltică și manta din beton ușor. Permite evacuarea gazelor de ardere la temperaturi ridicate și are capacitatea de a funcționa fără a extrage aerul din încăpere. De asemenea, prezintă rezistență la autoaprinderea funinginii pe interiorul tubului de șamotă și are cea mai redusă greutate din categoria sa.

Coșul de fum TONA îl găsiți la Șeminee Valdo Dec în showroomul său din Pitești, de pe strada Calea Drăgașani, nr.9, la ieșirea spre Smeura.

Mai multe informații, la numărul de telefon 0772.222.222.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90