930 x122 grota rece

simfonia lalelelor

SIMFONIA LALELELOR, ULTIMA ORĂ

Simfonia Lalelelor, ultima oră. Cea mai controversată ediție de până acum a Simfoniei Lalelelor își închide astăzi porțile.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

În ultima zi a evenimentului, copiii și adolescenții sunt invitați la un spectacol care le este dedicat. De la ora 11, în Piața Primăriei Pitești, va susține un recital Ella Bella.

Expoziția dendro-floricolă de la Casa Cărții (cu unele excepții pozitive, un amestec oribil de flori, manechine din plastic și „tablouri” omagiale) va mai putea fi vizitată astăzi, până cel târziu la ora 18. Amintim că, la fel ca anul trecut, intrarea pentru public este liberă.

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

Deschiderea de vineri a ediției cu numărul 41 a Simfoniei Lalelelor a provocat un scandal național. Imaginile cu micuța gimnastă pusă să stea în cap în fața tribunei oficiale și cu parada comparată cu defilările din perioada comunistă au stârnit reacții critice vehemente (subiectul pe larg, AICI și AICI).

Aseară, în fața unui număr mare de spectatori, cu prilejul Simfoniei au susținut concerte Irina Rimes și Andra (despre sumele cheltuite de Primăria Pitești pentru astfel de concerte puteți citi amănunte AICI). Imagini de la concertele și focul de artificii de aseară puteți (re)vedea AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90