930 x122 grota rece

calea ferata

SISTEM DE SEMNALIZARE PENTRU ȘOFERI, REPUS ÎN FUNCȚIUNE

Sistemul de semnalizare la trecerea la nivel cu calea ferată de pe bulevardul I.C. Brătianu (în apropiere de Bemo) din Mioveni a fost repus în funcțiune.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Șoferii care tranzitează zona trebuie să dea dovadă de prudență sporită la apropierea și traversarea liniilor de cale ferată, pentru a evita accidentele.

La trecerea la nivel cu calea ferată (prevăzută cu instalații de semnalizare automată, fără bariere), apropierea trenului și oprirea circulației sunt semnalizate optic (prin dispozitivele cu lumini intermitent-alternative roșii și stingerea semnalizării de control reprezentată de lumina intermitentă albă) și acustic (prin emiterea de semnale sonore intermitente).

Citiți și: Inconștiență maximă! Șoferii au rămas fără permis pe loc!

Amintim că sistemul de semnalizare a fost achiziționat de administrația locală din orașul Mioveni, fiind ulterior luat în administrare și pus în funcțiune de Compania Naţională de Căi Ferate „CFR”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3