New Profesional Consult 930 x 122

amenda

ȘOFER ARGEȘEAN DE MAXI-TAXI, SANCȚIONAT

Coincidență sau nu, la doar o zi după ce am atras atenția că tolerează neregulile din transportul maxi-taxi din Argeș, Poliția condusă de Tudorel Pieleanu s-a „dezmorțit” subit și a dat o primă amendă după o lungă perioadă în care nu a făcut nimic la acest capitol.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Șoferul unui microbuz maxi-taxi care face curse regulate pe ruta Bascov – Curtea de Argeș a fost amendat ieri de polițiștii din Bascov. Amenda s-a ridicat la 9.000 de lei.

Motivul sancțiunii: în microbuz se aflau nu mai puțin de 24 de pasageri, cu 10 mai mulți decât numărul permis. Cei 10 călătoreau în picioare.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În vârstă de 54 de ani, șoferul este din comuna Uda. Am întrebat la Biroul de presă al Poliției Argeș, care ne furnizează informația, numele firmei în proprietatea căreia se află acest microbuz. Până la ora publicării acestei știri, nu am primit niciun răspuns.

Cu o floare nu se face primăvară. Cum astfel de situații sunt frecvente, după cum ne reclamă numeroși cititori, așteptăm ca Poliția să își facă un obicei din a controla zilnic în trafic microbuzele maxi-taxi care operează în județul Argeș și să sancționeze. În caz contrar, amenda dată ieri va fi doar praf în ochii lumii. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90