930X122 MAIA

bradu

ȘOFER DIN BRADU, PRINS CU PASAGERI LA „IA-MĂ, NENE”

Șofer din Bradu, prins cu pasageri la „Ia-mă, nene”. În Argeș Poliția continuă să îi „vâneze” pe șoferii care fac taximetrie pirat.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Cel mai recent caz este al unui șofer de 64 de ani din comuna Bradu, care transporta contra cost pasageri cu un autoturism Opel fără să aibă autorizație taxi.

Bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei. În plus, i-au fost reținute pentru șase luni certificatele de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismelor.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Amintim că Poliția a intensificat controalele pentru sancționarea taximetriștilor pirat ca urmare a cazului „Caracal”, însă este adevărat că în Argeș astfel de controale se desfășurau constant și înainte de acest caz. În schimb, Poliția face foarte puține controale în ceea ce privește transportul maxi-taxi din județul Argeș (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA