Donaris 930 x 122

băbana

SPARGERE ÎN BĂBANA

Spargere în Băbana. Poliţiştii piteșteni și colegii lor din comuna Băbana au identificat un tânăr de 20 de ani bănuit de furt calificat, informează Biroul de Presă al Poliției argeșene. Potrivit sursei citate, bunurile furate, în valoare de 3.500 de lei, au fost recuperate de polițiști.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Tânărul, din Băbana, este bănuit că pe 22 mai 2017 ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din comună, de unde ar fi furat un laptop și o tabletă, pe care ulterior le-ar fi valorificat în Pitești.

Bunurile furate, în valoare de aproximativ 3.500 de lei, au fost recuperate și înapoiate părții vătămate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Prezumtivul autor a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acum se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeş. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3