930×122 CAPRA 5

200.000 de euro

SPARGERE ÎN PITEȘTI! FURT DE 200.000 DE EURO

După 3 ani poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au un suspect într-un caz de furt calificat care s-a petrecut în Pitești în anul 2013, potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean. Individul se numește Liviu Ciucurovschi, are 39 de ani și este din comuna constănțeană Topalu.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că ar fi pătruns prin efracţie într-o casă din cartierul piteștean Găvana, de unde ar fi sustras nu mai puțin de 200.000 de euro. Casa este a unui italian, patron de cazinou.

Suspectul a fost reţinut de Poliție pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă între un an și 5 ani de închisoare. Banii nu au fost recuperați. (Foto Arhivă: voceavalcii.ro)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90