EcoMoto 930×122

auto

SPARGERI ÎN PITEȘTI. SURPRIZĂ: DE UNDE SUNT AUTORII

Spargeri în Pitești. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal de furt calificat.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Polițiștii au stabilit că în perioada septembrie-noiembrie 2016 Nicolae Vivi Anghel, de 37 de ani, Samuel Stoica, de 23 de ani, şi Ionel Copaci, de 33 de ani, toţi din comuna Crânguri, județul Dâmboviţa, ar fi sustras bunuri din mai multe autocamioane parcate în localitățile argeșene Piteşti, Ştefăneşti, Mioveni şi Drăganu.

Cei trei ar fi acționat prin tăierea prelatelor şi ar fi furat piese auto, lubrifianţi auto, produse alimentare și produse electrocasnice.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată. Precizăm că cei trei sunt arestați preventiv.

De asemenea, polițiștii Secţiei 4 din Pitești au identificat 3 minori (unul în vârstă de 16 ani, iar ceilalți doi, de 17 ani) și un tânăr, de 19 ani, toți din aceeași comună dâmbovițeană Crângurile, bănuiți de furt calificat.

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că în noaptea de 27 spre 28 aprilie 2017 aceștia ar fi furat mai multe bunuri, în valoare totală de circa 4.000 de lei, din patru autoturisme parcate în diverse locuri din Pitești. Bunurile au fost recuperate în proporție de 90%.

Unul dintre minorii de 17 ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90