EcoMoto 930×122

auto

SPARGERI ÎN PITEȘTI. SE FURĂ CA ÎN CODRU

Spargeri în Pitești. Se fură ca în codru.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Un autoturism parcat pe strada Dorobanților din cartierul Craiovei a fost spart azi-noapte. Proprietarul, care a găsit spart geamul din dreptul scaunului șoferului, reclamă în grupul Info Trafic Pitești de pe Facebook faptul că i-au fost furate, printre altele, un casetofon și GPS-ul.

Am luat legătura cu Biroul de Presă al Poliției Argeș. Potrivit sursei citate, proprietarul nu a făcut plângere la Poliție. În schimb, conform aceleiași surse, ieri a fost înregistrată la Secția 4 o plângere pentru distrugere și furt dintr-un alt autoturism.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Rămâne de văzut dacă polițiștii vor identifica autorul sau autorii și dacă este vorba de un grup organizat care acționează în întreg Piteștiul.

De-a lungul timpului, oamenii legii au reținut mai mulți spărgători de mașini sub acuzația de furt calificat. Un astfel de caz s-a consumat la începutul acestui an, după o spargere care a avut loc la un autoturism parcat pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu. Amănunte, AICI(Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90