NOR CURIER 930X122

comercial

SPAŢIU COMERCIAL DIN PITEȘTI, EXECUTAT SILIT

Spaţiu comercial din Pitești, executat silit. Administraţia Finanţelor Publice Argeş a scos la vânzare, pentru valorificarea prin licitaţie publică cu strigare, un imobil format dintr-un spaţiu comercial de 379 mp situat în strada Negru Vodă din Piteşti.

Citiți și: Cererea de suspendare provizorie a executării silite

Vânzarea activului face parte dintr-o procedură de executare silită. Un agent economic nu şi-a achitat obligaţiile către bugetul de stat, aşa că spaţiul comercial i-a fost pus sub sechestru şi acum este scos la vânzare.

Împreună cu spaţiul comercial este scos la licitaţie şi un teren cu o suprafaţă totală de 515 mp. Valoarea de pornire a procedurii de licitaţie publică este de 1.139.775 de lei.

Citiți și: CONSTANTIN NICOLESCU, EXECUTAT SILIT DE ANAF. A TREIA ÎNCERCARE

Preţul menţionat mai sus reprezintă 75% din valoarea iniţială solicitată, aceasta fiind a doua licitaţie. La prima procedură nu au fost înregistrate oferte, motiv pentru care licitaţia a fost reluată.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90