930 x122 grota rece

Arges

SURPRIZĂ! CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ

Surpriză! Cum va fi vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (20 februarie – 5 martie 2017).

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, estimările arată că vremea se va afla într-un proces de încălzire pe parcursul acestei săptămâni. Spre sfârșitul acesteia se vor atinge temperaturi maxime diurne de 13 până la 17 grade Celsius și minime nocturne de 3 până la 6 grade, potrivit sursei citate. Vorbim de temperaturi surprinzătoare, mult mai ridicate față de mediile multianuale pentru această perioadă a anului.

În schimb, în perioada 26-28 februarie scăderea semnificativă a temperaturilor se va concretiza printr-un regim apropiat de cel normal pentru perioada respectivă din an, cu un ecart mediu al maximelor diurne de 5 până la 9 grade și al minimelor de -4 până la 0 grade.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Pentru primele zile ale lunii martie sunt estimate temperaturi în creștere ușoară și treptată, precizează ANM.

Precipitațiile, predominant sub formă de ploaie, sunt de așteptat în jurul datei de 25 februarie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90